Caracteristicile produselor |
Combinaţie: Bacterii lactice + acizi
Bacteriile lactice din Labacsil® Duo duc la reducerea pH- ului din siloz sub 4,2. În acest interval de pH, acizii din Labacsil ® Duo au cea mai mare eficienţă. Ei ucid bacteriile Gram-negative (ex.Clostridiile), drojdie şi mucegaiuri şi promovează bacteriile Gram-pozitiv (ex. Bacterii lactice) în siloz. Bacteriile lactice la rândul lor păstrează valoarea pH-ului din siloz la nivel optim pentru acizii din Labacsil® Duo.
|
Combinaţie: enzime + bacterii acidolactice + aiczi
În lucerna care este mai bogată în proteină nu sunt suficiente substanţe nutritive pentru bacteriile acidolactice. Enzimele din Labacsil® Trio desfac celulele vegetale făcănd mai disponibili carbohidraţii. Bacteriile acidolactice din Labacsil® Trio au ca şi efect o scădere rapidă a pH-ului din siloz sub 4,2. La acest pH acizii din Labacsil® Trio au cea mai mare eficacitate. Omoară bacteriile gram-negative (ex. Clostridii), drojdiile şi mucegaiurile şi stimulează dezvoltarea bacteriilor gram-pozitive (ex. bacteriile acidolactice) din siloz.
Bacteriile acidolactice menţin pH-ul silozului în parametrii optimi pentru ca acizii din Labacsil® Trio să aibe o eficacitate maximă.
|
Mod de folosire |
Dizolvaţi conţinutul unui plic în 50 până la 100 l apă şi stropiţi cu ajutorul Dozatorului Sano 1 până la 2 l soluţie la 1.000 kg masă proaspătă. Un pachet pentru 50 to iarbă sau 100 to porumb. Atenţie la un bun management al silozului! Citiţi totodată instrucţiunile Sano ,,însilozarea biologică şi chimică a porumbului şi a ierbii,, .
|
Conţinutul unei pungi se dizolvă în 40 – 80 litri apă şi cu ajutorul aparatului de dozare Sano se pulverizează 1 – 2 litri / 1000 kg siloz. 1 gram siloz conţine 500.000 UFC bacterii lactice Labacsil Trio. Puneţi accent pe managementul însilozării! Citiţi abecedarul de însilozare Sano ,,însilozarea biologico- chimică a ierbii şi a porumbului,, Firma nu răspunde în caz de administrare sau tratare incorectă. Răspunderea producătorului şi a vânzătorului se limitează asupra preţului de cumpărare al produsului.
|