Creştere sănătoasă

Creşterea sănătoasă în furajarea moderă a animalelor

Aspiraţia spre o creștere sănătoasă în general și în hrănirea / furajarea modernă a animalelor în special reprezintă provocarea şi motivaţia noastră de zi cu zi. În consecință, sensul / scopul Sano este următorul:

„Sano poartă răspunderea globală, ca împreună cu angajații / colaboratorii dedicați din toate întreprinderile Sano și din toate țările să aducă o contribuție semnificativă pentru ca agricultura din domeniile hrănirii / furajării, sănătăţii şi bunăstării animalelor să se dezvolte în fiecare zi tot mai mult în întreaga lume, în mod durabil, spre binele naturii, oamenilor şi animalelor.“

Acest lucru stă la baza gândirii şi acțiunilor noastre, determinând viitorul parteneriatului nostru cu fermierii, cu medicii veterinari, cu partenerii comerciali şi cu societatea. Astfel, provocarea poate fi formulată în cele patru domenii de acțiune ale noastre:

  • Agricultura: O agricultură sănătoasă are nevoie de animale sănătoase, productive. În calitate de consultant competent și producător de produse extrem de eficiente pentru hrănirea / furajarea animalelor, noi punem bazele pentru succesul economic al clienților noștri și pentru o creștere sănătoasă a întreprinderilor / producţiilor dumneavoastră.
  • Animalul: Pe baza datelor ştiinţifice şi în strânsă colaborare cu fermierii / agricultorii şi cu medicii veterinari, noi dezvoltăm concepte de furajare inovatoare şi în conformitate cu nevoile, care oferă animalelor posibilitatea unei creșteri sănătoase în fiecare etapă a vieții și a performanței.
  • Omul: Prin aprovizionarea / alimentarea sănătoasă a animalelor, noi contribuim la alimentaţia sănătoasă a oamenilor. Astfel, acceptăm cu curaj provocarea problemei alimentaţiei globale.
  • Mediul înconjurător: Grija socială şi raţiunea ecologică – acestea sunt „ingredientele“ pentru a menţine natura sănătoasă. Ne obligăm să protejăm mediul înconjurător şi să utilizăm în mod eficient resursele. Obiectivul creşterii sănătoase este de a face din puţin, mai mult.

Prin faptul că ne-am angajat să privim lucrurile ca pe un tot unitar, noi creăm armonie între nevoile agriculturii şi hrănirii / furajării moderne a animalelor şi pretenţiile legate de alimentaţia sănătoasă şi de grija ecologică.

 

În contact direct cu noi

Sano Furajare Modernă SRL
+40 257 228 024
+40 257 228 025
Arad, str. Toamnei, nr. 15
România