Valorile companiei Sano

Cinci valori care ne fac puternici

Ca, companie de familie reprezentativă pe plan internațional, cu o cultură a întreprinderii influenţată în mod decisiv de comunitate, noi cultivăm concepţii şi valori clare, care marchează acțiunile noastre de zi cu zi.

Prietenia – Cei care se pot baza unii pe ceilalţi şi ştiu că trebuie să se susţină unii pe alţii atât în vremuri bune, cât şi în vremuri rele, sunt prieteni adevăraţi. Acesta este lucrul pe care îl aşteptăm în ceea ce priveşte colaborarea cu angajații, partenerii și clienții. Noi stăm la dispoziţie cu sfaturi şi acţiuni pentru succesul comun.

Capacitatea de muncă – Pentru noi, performanţa înseamnă a depăși așteptările şi a-i surprinde pe clienți în mod pozitiv. Cele mai mari pretenţii şi aşteptări le avem de la noi înşine şi ne impunem să devenim în fiecare zi şi mai buni, să optimizăm şi mai mult eficiența produselor noastre și să ne încântăm clienţii.

Curajul – Zilnic ne ies în întâmpinare noi provocări, atât mici, cât şi mari. Împreună, cu multă energie, cu multă ambiţie şi cu mult curaj, luăm decizii și parcurgem noi căi. Acceptăm cu curaj orice provocare şi creştem împreună.

Aprecierea valorii – Colaborarea onestă, deschiderea spre alte culturi și utilizarea responsabilă a resurselor ne caracterizează şi modelează gândirea și acțiunile. De asemenea, apreciem opiniile altora și ne tratăm cu respect unii pe alţii.

Integralitatea – Întotdeauna privim lucrurile ca pe un tot unitar. Astfel, avem parte de satisfacţii şi succes. Acest lucru necesită eficiență în toate domeniile și, desigur, susţinerea şi promovarea fiecăruia în punctele sale forte și în dezvoltarea sa personală.

Acestea sunt valorile de urmat pentru ca viziunea noastră cu privire la o creştere sănătoasă în domeniul furajării moderne a animalelor să aibă succes şi să aibă calitate de parteneriat.

 

În contact direct cu noi

Sano Furajare Modernă SRL
+40 257 228 024
+40 257 228 025
Arad, str. Toamnei, nr. 15
România