Programul Sano pentru comercianţi

Profitaţi cu Sano

Fiecare societate, indiferent că este vorba despre un comerciant agricol sau despre o întreprindere agricolă, se află astăzi sub presiuni enorme în ceea ce priveşte concurenţa şi costurile. 

Sunteţi siguri că v-aţi făcut o imagine concretă cu privire la viitorul dumneavoastră?

  • Doriţi să vă sporiţi profitul sau să clădiţi un al doilea punct de sprijin?
  • Doriţi să efectuaţi investiţii noi sau de extindere?
  • Vă vedeţi succesul în concepte de prodese simple şi clare? Doriţi să vă dezvoltaţi pe mai departe afacerea?

Programul Sano pentru comercianţi vă oferă, pentru toate obiectivele pe care le aveţi în viitor, servicii şi avantaje atractive, care sunt unice în branşă. Faceţi cunoştinţă cu Sano și profitaţi de programul nostru profesional pentru comercianţi. Programul nostru este împărţit în următoarele puncte:

1. Suportul Sano în ceea ce priveşte consultanţa şi vânzările

În calitate de comerciant Sano veţi deveni parte dintr-un centru regional de competenţă. În şase amplasamente / centre de competenţă de pe tot cuprinsul Germaniei şi Austriei vă va sta la dispoziţie, cu sfaturi şi fapte, consilierul dumneavoastră personal de specialitate. Împreună, veţi vizita regulat întreprinderi agricole orientate spre viitor. Pe lângă suportul Sano în ceea ce priveşte consultanţa, veți beneficia şi de un suport profesional în ceea ce priveşte vânzările. De asemenea, veţi beneficia / profita de campaniile de vânzări regulate ale Sano.

2. Produsele Sano în condiţii de top

Alegeţi marca premium Sano! Toate produsele sunt armonizate / puse în concordanţă în conceptele Sano de furajare: pentru animale sănătoase, pentru mai multă performanță demonstrabilă şi pentru o creştere / dezvoltare sănătoasă a animalelor. Certificarea de bună voie de către mai multe organizații independente cum ar fi DLG (Societatea Agricolă Germană), TÜV, QS sau Pastus+ / AMA- Gütesiegel, confirmă pretenţiile / aşteptările dumneavoastră ca partener în ceea ce priveşte calitatea. Clienții Sano nu trebuie să lupte printr-o junglă confuză şi dezordonată de produse. Gama / paleta de produse Sano este clară și inconfundabilă. Prin strategia în ceea ce priveşte produsele, dumneavoastră, în calitate de comerciant, vă veţi detaşa în mod clar de concurenţă. Pe lângă acestea, Sano mizează în întreaga Germanie pe o politică a preţurilor clară şi unitară. Beneficiaţi / profitaţi, în calitate de comerciant Sano, de bonusul Sano de bun venit pentru primele dumneavoastră comenzi!

3. Programul de formare Sano la Academia Sano 

La Academia Sano veţi dobândi cunoştinţele speciale necesare / know-how-ul necesar pentru startul dumneavoastră ca şi comerciant Sano. Îndiferent dacă este vorba despre o consultanţă pentru fondatori, despre o instruire de bază și de fundamentare în scopul hrănirii / furajării animalelor sau chiar despre tehnici de vânzare, Sano vă pune la dispoziţie, în calitate de partener puternic, cunoştinţele speciale corespunzătoare / know-how-ul corespunzător în toate domeniile. Beneficiaţi / profitaţi şi dumneavoastră de schimbul de experiență cu colegii comercianți și cu experții de specialitate în cadrul conferințelor anuale ale comercianţilor.

Dacă sunteți interesat de un parteneriat cu Sano – de nutriția modernă a animalelor, vă rugăm să ne contactați direct.