Produse şi concepte de furajare extrem de eficiente

Sano garantează calitatea pe fiecare treaptă de creare a valorilor.

Obiectivul nostru declarat este îmbunătățirea procesului pentru o creștere sănătoasă, şi anume începând cu furajul, continuând cu animalul şi încheind cu omul. Drumul spre îndeplinirea acestui obiectiv îl parcurgem în mod consecvent, cu soluţii experimentate şi inovatoare. Portofoliul nostru structurat în ceea ce priveşte serviciile şi performanţele îşi dovedeşte aptitudinile în practică de mai bine de 40 de ani. Acesta oferă un spectru larg de produse de mare valoare calitativă, adaptate în mod special la nevoile clienților noștri. Furajele minerale, înlocuitorii de lapte, furajele suplimentare, furajele speciale şi nutreţul însilozat se evidenţiază prin ingrediente extrem de eficiente. Acestea sunt inserate în concepte de furajare bazate pe date științifice. În plus, oferim un număr mare de produse suplimentare și servicii testate în practică pentru furajarea animalelor şi exploatarea profesională.

Materii prime de înaltă calitate – Toate produsele de furajare se bazează pe ingrediente de înaltă calitate, care dau valoare, pentru ca animalele să primească exact substanțele nutritive de care au nevoie pentru sănătate și înaltă performanță. Compatibilitatea cu mediul înconjurător și durabilitatea / eficacitatea prelungită sunt verificate şi optimizate constant.

Cea mai modernă tehnică de producție – Producția noastră este complet computerizată, cu o echilibrare curentă între situaţia prescrisĂ / PLANIFICATĂ şi situaţia realĂ. În cadrul evaluării continue, angajaţii din producție asigură ca doar produsele ireproşabile să părăsească linia de fabricaţie şi să ajungă la client.

Cele mai înalte standarde de securitate – Securitatea creează încredere. Prin urmare, aceasta reprezintă la noi o prioritate de prim rang. Aplicăm cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte securitatea muncii / siguranța la locul de muncă pentru angajații noștri precum şi în procesul care se derulează începând cu achizițiile, continuând cu producţia şi depozitarea produselor noastre şi sfârşind cu livrarea acestora către clienții noștri.

Calitate verificată intern şi extern – La fiecare loc de producție, angajaţii care deţin competenţa în mod special în domeniul asigurării calităţii poartă răspunderea pentru nutreţurile / furajele noastre. Certificarea de bună voie de către multe organizații independente confirmă pretenţiile / aşteptările noastre în ceea ce priveşte calitatea.

 

Atât controlorii şi verificatorii interni cât şi cei externi confirmă faptul că Sano garantează cea mai înaltă calitate în fiecare lanț de creare a valorilor.

Download Files

În contact direct cu noi

Sano Furajare Modernă SRL
+40 257 228 024
+40 257 228 025
Arad, str. Toamnei, nr. 15
România